MTGA doet…

Innovatieve projecten

We bedenken samen met publieke partners en kennisinstellingen innovatieve projecten die we ook samen uitvoeren. Het doel kan zijn om nieuwe werkwijzen in de praktijk te testen, om leemtes te vullen in de bestaande dienstverlening, bijvoorbeeld voor specifieke doelgroepen of problemen. Het doel kan ook zijn om organisatieontwikkeling op gang te brengen. Met het ministerie van Justitie en Veiligheid en met verschillende gemeenten hebben we bijvoorbeeld uitvoerende projecten IPTA en re-integratie officier vorm gegeven.

Actieonderzoek en actieleren

We ondersteunen professionals en organisaties om hun eigen antwoorden te vinden. Actieonderzoek kent geen implementatieprobleem, want onderzoeken en leren ís implementeren. Weerstand bestaat niet. De focus ligt altijd op dat wat we wél kunnen doen. Met ZonMw en de gemeente Zoetermeer hebben we bijvoorbeeld Van Kijken Naar Zien uitgevoerd.

Advies

We kunnen meedenken en adviseren, zowel inhoudelijk als procesmatig. Maar we houden niet van langdurige adviestrajecten, want doen is de snelste manier van leren.

Training en coaching

We hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met complexe problematiek en daar veel van geleerd. We hebben een theorie én een praktische methodiek ontwikkeld die je kan helpen om verder te komen als je vastloopt, in complexe situaties een lijn moet uitzetten, of te maken hebt met weerstand en afhaken. Die leren we je graag. Aanvullend op de resources op deze site organiseren we trainingen en individuele coaching en bieden we premium content. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op

Beschrijf hier waarvoor je contact met ons zoekt